Η Nintendo ζει την απόλυτη επιτυχία μετά την εκρηκτική άνοδο των μετοχών της από το 1985. Το Pokemon Go είναι γεγονός, αν και δεν έκανε επίσημα την εμφάνιση του παγκοσμίως τα downloads κάθε κοντέρ έστω και “πλαγίως”. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το application κατάφερε να γίνει top search σε όλα τα stores ανά την υφήλιο προφητεύοντας το δυναμικό back της αυτοκρατορίας των Pokemon.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού σας και φυσικά το GPS σας – ώστε να προσαρμόσει τους χάρτες στην τοποθεσία σας- καταφέρνει να σας βάλει μέσα στον κόσμο των Pokemon ως εκπαιδευτή. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα και να επιλέξετε την πορεία που θα ακολουθήσετε μετά τις οδηγίες του γνωστού και μη εξαιρετέου Mr. Oak.

Η εφαρμογή απαιτεί λογισμικό iOS 8.0 και πάνω, ενώ αντίστοιχα από Android συσκευή 4.4 και πάνω.
Αν είστε χρήστης Android συσκευής το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάστε το Pokemon Go APK αρχείο, να το εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Άγνωστες Πηγές” που βρίσκεται στις ρυθμίσεις του κινητού σας.

Για το APK FOR ANDROID πατήστε ΕΔΩ

Αν είστε χρήστης iOS συσκευής η διαδικασία είναι ελαφρώς πιο πολύπλοκη. Αρχικά κάνετε Sign Out από τον λογαριασμό σας στο App Store – μια και ο τωρινός σας λογαριασμός προδίδει την τοποθεσία σας-, έπειτα φτιάχνετε ένα νέο gmail το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε νέο Sign In στο App Store. Προσοχή, για τον νέο σας λογαριασμό δεν θα μπείτε κανονικά από την εφαρμογή σας αλλά πατώντας αυτόν τον σύνδεσμο ΕΔΩ όπου και αντιστοιχεί στο App Store της Αυστραλίας. Από εκεί και πέρα ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί το account σας και προχωράτε σε download της εφαρμογής Pokemon Go.

 
Η εφαρμογή βγήκε στην αγορά έχοντας ήδη πολλά crash και server bugs μια και δεν περίμεναν τόσο μεγάλη αποδοχή παγκοσμίως. Αν βέβαια δεν βιάζεστε και δεν θέλετε να ρισκάρετε την ασφάλεια του κινητού σας με τις “σπασμένες” εφαρμογές, μπορείτε πάντα να περιμένετε την νόμιμη κυκλοφορία του παγκοσμίως.