Μία νέα ανακοίνωση που φαίνεται πως περίμενε μεγάλο κοινό της gaming κοινότητας κατέφθασε από το ετήσιο συνέδριο της Blizzard Entertainment.

Κάτοχοι συσκευών iOS και Android θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την Diablo εμπειρία και από τις smartphone συσκευές τους.
Η Blizzard επιχειρεί πρώτη φορά με το Diablo: Immortal να δημιουργήσει το πρώτο mobile game της ενώ παράλληλα το Hearthstone κυκλοφορεί σε PC και μετέπειτα σε smartphones.

Σε συνεργασία με την πλέον γνωστή NetEase Games, η Blizzard συνεργάζεται για δέκατη χρονιά σχετικά με την προώθηση των παιχνιδιών της στην Κίνα. Η NetEase Games καταγράφει στο βιογραφικό της την επιτυχής και αναγνωρίσιμη εμπειρία της στα mobile MMO games περιλαμβάνοντας πλέον και το Diablo: Immortal.

Σεναριακά το παιχνίδι χρονολογείται μετά το Diablo II: Lord of Destruction και πριν το Diablo III, το νέο εγχείρημα της Blizzard θα περιλαμβάνει 6 κλάσεις χαρακτήρων τους Necromancer, Monk, Crusader, Wizard Barbarian και Demon Hunter.

Κατά τη Διάρκεια της ανακοίνωσης προβλήθηκε το παραπάνω gameplay στην BlizzCon κάνοντας τους θεατές να αντιληφθούν την αληθινή και κοντινή εμπειρία όπως είναι γνώριμο έως τώρα μέσω των προσωπικών υπολογιστών. Η ποιότητα των γραφικών παραμένει η ίδια και ικανοποιητική συγκριτικά πάντα με το Diablo III.

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος