Η καλύτερη online λίστα με τα πιο οικονομικά και ποιοτικά κινητά του 2016.

Xperia-Z5-Compact

Sony Xperia Z5 Compact

Το Sony Xperia Z5 προσφέρει μινιμαλιστικό και μοντέρνο design καθώς και εντυπωσιακή απόδοση κάμερας. Χάνει στην ποιότητα οθόνης όπου και βρίσκεται στα 720p και δεν υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτησης.

nexus 6p

Nexus 6P

Για την τιμή του προσφέρει εξαιρετικές προδιαγραφές και υπάρχουν stereo speakers από την πλευρά της επιφάνειας. Η κάμερα του δυστηχώς δεν είναι πολύ καλής απόδοσης και δεν υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτησης όπως και στο Sony Xperia Z5 Compact.

iphone 6s plus

iPhone 6S Plus

Το 3D Touch του iPhone 6S θα ενθουσιάσει ακόμη και τους πιο δύσκολους πελάτες ενώ το εξαιρετικά φωτινό και ζωντανό display του κερδίζει τις εντυπώσεις. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κινητά της λίστας είναι πιο ακριβό, μεγάλο και βαρύ.

LG G5

LG G5

Το LG G5 έχει δυναμική απόδοση και χρήσιμες γωνίες κάμερας ενώ το design του κάνει πολλούς να απορρούν για τις επιλογές της LG. Η μπαταρία θα μπορούσε να ήταν καλύτερηΦΩΤΟ OnePlus 3OnePlus 3Εμφανιασιακά εντυπωσικό αν και λίγο παραπάνω οικείο από το επιτρεπτό, εξαιρετικά καλή τιμή. Αν σας ενδιαφέρει η υποδοχή microSD η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει καθώς και η κάμερα αφήνει ανοιχτό ένα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

Για τον Τομέα Διαστήματος Και Τεχνολογίας:

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογραφος