Ανακοίνωση

Τα τελευταία χρόνια δρουν στην χώρα μας διάφορες ομάδες με άγνωστες και πολλές φορές ύποπτες πηγές εκπόρευσης αλλά και άντλησης πληροφοριών και κεφαλαίων. Πρόκειται δηλαδή για τις διάφορες υποτιθέμενες ελληνοκεντρικές, της πατρώας θρησκείας, ομάδες που παρουσιάζονται ως οι σύγχρονοι προφήτες του 21ου αιώνα, οι έχοντες τη γνώση, οι δρώντες στο you tube και το facebook, που δε χάνουν ευκαιρία να μας καθησυχάζουν πως από όλα τα προβλήματά τις δυσκολίες και τις κακουχίες μας, θα μας σώσουν οι «Θεοί» και πως όλα πρέπει να τα περιμένουμε από αυτούς. Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι κύκλοι διαστρεβλώνουν την ιστορία ως προς το συμφέρον τους, αλλοιώνουν τα ιστορικά δεδομένα και τέλος χρησιμοποιούν ως πάγια τακτική το να αναφέρουν την μία όψη του νομίσματος, που επί των πλείστων είναι αυτή που υπηρετεί το ύποπτο και συνάμα επικίνδυνο έργο τους. Ως τομέας διαστήματος και τεχνολογίας του οργανισμού, αλλά και ως ΕΟΕ έχουμε να απαντήσουμε , σε όλες αυτές τις υποτιθέμενα ελληνοκεντρικές ομάδες αλλά και σε αυτούς που έχουν προ πολλού πέσει στην παγίδα τους, τα εξής:

  • Η σωτηρία και η λύτρωση της φυλής μας υπάγεται στον πατριωτισμό και τις πράξεις μας.
  • Καμία δύναμη εξωτερική ή εσωτερική δεν πρόκειται να συνδράμει στην απελευθέρωσή μας, αν εμείς καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Άλλωστε οι αρχαίοι προγονοί μας μεταξύ άλλων έλεγαν: «Συν Αθηνά και χείρα κείνει»
  • Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι δεν πίστευαν σε 12 «θεούς», αλλά σε έναν η φύση το οποίου ήτο τρισυπόστατη. Το θεός εις την αρχαία καθομιλουμένη δεν εννοείτο ως δημιουργός, μα αποτελούσε παράγωγο του ρήματος «θέομαι» που σήμαινε κινούμαι με μεγάλη ταχύτητα.
  • Τέλος δεν πρέπει να λησμονούμε το εξής: «Στους εσχάτους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία που παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απολεσθείτε. Θα βάλουν το χάραγμα του Αντίχριστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δε θα μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω και αν βάζουν σε αυτά τον αριθμό του αντίχριστου, δεν είναι αυτό το χάραγμα. Πρέπει να λέτε το «Πάτερ ημών» , να κάνετε τον σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται. Στα χρόνια του Αντίχριστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου.  Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους χωρίς να γνωρίζει πως αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.»

 

Όσιος Γαβιήλ(1929-1995)

Βουλγαρόπουλος Χρήστος
Υπεύθυνος Τομέα Διαστήματος και τεχνολογίας ΕΟΕ