Η πρώτη Κουλτουρουθεατρική βραδιά της «Κ» για το 2018 είναι γεγονός και είναι ένα θεατρικό διαμαντάκι. Πρόκειται για τον «Αγαπητικό της Βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά, από την ομάδα Ντόμινο, που ενθουσίασε κυριολεκτικά το κοινό της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση [Παρακολούθηση παράστασης, Συζήτηση κοινού με συντελεστές, συνοδεία κρασιού, όλα δωρεάν], θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στις 21:00 στο θέατρο Σοφούλη της Θεσσαλονίκης.

Το πολιτιστικό web site www.kulturosupa.gr στα πλαίσια των 8ων Θεατρικών Κουλτουροβραβείων Θεσσαλονίκης, θεατρική σεζόν 2017/18, διοργανώνει για τέταρτη χρονιά ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ με σκοπό να προωθήσει ενδιαφέρουσες δράσεις στα θέατρα της πόλης και βέβαια να ενισχύσει τον θεσμό των Θεατρικών Κουλτουροβραβείων που από το 2015 αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά γεγονότα της χρονιάς .

Πρόκειται για τη παράσταση «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά, μια παράσταση της πειραματικής θεατρικής ομάδας Ντόμινο που ενθουσίασε κυριολεκτικά το κοινό της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται για μια νέα σειρά παραστάσεων.