Το SkyPixel είναι από τους πιο διακεκριμένους οργανισμούς αεροφωτογραφίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε χρόνο διοργανώνει το διαγωνισμό αεροφωτογραφίας SkyPixel photo contest. Έτσι, και στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 44.000 άτομα, από 141 συνολικά χώρες, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες φωτογραφίες. Στο φετινό διαγωνισμό τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες διαγωνίστηκαν στις εξής κατηγορίες: τοπίο, ιστορία και πορτρέτο. Νικητής του μεγάλου βραβείου αναδείχθηκε ο Florian Ledoux, ο οποίος φωτογράφισε μία πολική αρκούδα να διασχίζει τον Καναδά
Απολαύστε τις φωτογραφίες παρακάτω και ανακάλυψε την ομορφιά που κρύβουν!


(Μεγάλο βραβείο) Florian Ledoux. Η μαγική εικόνα της πολικής αρκούδας στο βόρειο Καναδά (συνοδευτικά κείμενα των φωτογραφιών)
Κατηγορία τοπίο


Πρώτο Βραβείο (επαγγελματίες). Ένας ψαράς της εθνοτικής ομάδας Intha ψαρεύει με τη μοναδική τεχνική κωπηλασίας στη λίμνη Inle στο Myanmar.


Πρώτο βραβείο(ερασιτέχνες). Τροφή αστακών στην Tuy Hoa, επαρχία της Phu Yen, στο Βιετνάμ
Κατηγορία πορτρέτο


Πρώτο Βραβείο (επαγγελματίες.) Κρυμμένα γήπεδα μπάσκετ στα Aucklands, της Νέας Ζηλανδίας


Πρώτο Βραβείο (ερασιτέχνης). Η υπέροχη αυλή της Σαγκάης, ηλικίας 190 ετών, στην οποία οι χορεύτριες χορεύουν μαζί με τις αναμνήσεις της Σαγκάης
Κατηγορία Ιστορία


Πρώτο Βραβείο (επαγγελματίες). Απεικόνιση του μολυσμένου περιβάλλοντος λόγω της γρήγορης ανάπτυξης του ανθρώπινου πολιτισμού.


Πρώτο Βραβείο (ερασιτέχνης). Η αρχαία μέθοδος αλιείας στη λίμνη Inle, στο Myanmar, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον χιλιάδων τουριστών.

Αλέξανδρος Τσάλιος, Δημοσιογράφος