Το όνομα δεν φαίνεται να φοβίζει και πολύ τους τουρίστες αντίθετα τους εξιτάρει και έχει γίνει ο No.1 προορισμός στο TripAdvisor, με τους επισκέπτες να το αξιολογούν με 4,5 αστέρια. Το Pedra Que Engole ή αλλιώς Swallow Rock στα αγγλικά, είναι ένας βράχος που βρίσκεται στο Trindale του Ριο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, στον οποίο ρέει ένας μικρός καταρράκτης και εφόσον βάλεις το σώμα σου κάτω από την κοιλότητα που σχηματίζει ο βράχος σε “καταπίνει” και σε “στέλνει” σε μια μυστική σπηλιά σε ένα κοντινό σημείο. Η σπηλιά χωράει έως και τέσσερα άτομα και βγαίνεις από αυτή ακολουθώντας την ροή του ποταμού. Η περιοχή είναι γεμάτη σπηλιές και βράχους, κάτι που αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος για τους τουρίστες.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι θετικές κριτικές όλο και πολλαπλασιάζονται και όλο και περισσότερα τουριστικά site διαφημίζουν το αξιοθέατο της Βραζιλίας.
Συναρπαστικό για κάποιους, επίφοβο για άλλους. Άν είσαι απο αυτούς που έχουν κλειστοφοβία ή φοβούνται το άγνωστο καλύτερα να προτιμήσεις ένα Λούνα Πάρκ γιατί αυτή η διαδικασία του “ρουφήγματος” κρατάει κάμποσα δευτερόλεπτα. Δεν θέλω να σκεφτώ ποιός και πώς είχε την ιδέα να βουτήξει μέσα στο βράχο και να ανακαλύψει αυτό το καινούριο viral προορισμό…

Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος