Μετά την εκρηκτική επιτυχία του Pokemon Go φήμες θέλουν την Niantic να δουλεύει το νέο της project με όνομα “Harry Potter Go”.

Αν σας ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό θα συμφωνήσουμε, ο κόσμος του Harry Potter έχει καταφέρει να επιβιώσει ανά τα χρόνια με την μεγαλύτερη επιτυχία που έχει βιώσει ποτέ fandom.
Αναμφισβήτητα θα επρόκειτο για άλλο ένα παιχνίδι με σίγουρη και δοκιμασμένη επιτυχία, το οποίο θα ένωνε όλους τους “Muggles” στο μαγικό σύμπαν της JK Rowling. Τα νέα ξεκίνησαν να ταξιδεύουν με μεγάλο ενθουσιασμό καταφέρνοντας να γίνουν viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι game developers της Niantic άκουσαν τους 40,000 ανθρώπους που υπέγραψαν την αναφορά με όνομα ” Θέλουμε το Harry Potter στην έκδοση του Pokemon Go!”

Τo JTHX News μάλιστα ενίσχυσε τις φήμες δημοσιεύοντας τις παρακάτω δηλώσεις από έναν senior developer της Niantic:

“Έχουμε τα πνευματικά δικαιώματα για την εφαρμογή. Η απαίτηση του κόσμου για την πραγματοποίηση της είναι εντελώς τρελή, οπότε σκεφτήκαμε να της δώσουμε μια ευκαιρία. Αν είμαστε τυχεροί ίσως καταφέρουμε να την βγάλουμε στην αγορά τους πρώτους μήνες του 2017, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψουμε από τόσο νωρίς τι πραγματικά θα γίνει, είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Θέλουμε να κάνουμε κάτι με το Hogwarts, παρόμοιο με τα Pokestops στο Pokemon GO. Τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν, Αυτά είναι όσα μπορώ να πω”

Αλήθεια ή ψέματα; Απ’ότι φαίνεται είναι νωρίς για να κρίνουμε αλλά δεν παύουμε να είμαστε ενθουσιασμένοι μέχρι την νεότερη επίσημη ανακοίνωση.

Για τον Τομέα Διαστήματος και Τεχνολογίας

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος