Το Pokémon GO από την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του, σάρωσε όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις και επισκεψιμότητα και μέχρι σήμερα δίνει διάφορες νέες δυνατότητες και Pokémon στους χρήστες τους για να κρατήσεις το ενδιαφέρον τους.

Πολλές φορές όμως κυκλοφόρησαν μέσω των ενημερώσεων και πολλές δυσλειτουργίες που κάποιους τους ενόχλησαν ενώ σε κάποιους δόθηκε η δυνατότητα να σατιρίσουν την δυσλειτουργία. Μετά την τελευταία ενημέρωση κυκλοφόρησε μία νέα δυσλειτουργία όπως χαρακτηρίστηκε από κάποιους ενώ κάποιοι τόνισαν πως είναι ένα λάθος της Niantic και άθελα τους κυκλοφόρησαν νέο Pokémon. Κάποιοι μάλιστα τόνισαν πως αυτό το Pokémon είναι το Kecleon της τρίτης γενιάς που ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνιση του στο παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα της ίδιας γενιάς. Αυτό που αξίζει να προσθέσουμε είναι ότι κάποια Kecleon έκαναν εμφάνιση στο παιχνίδι όμως μεταμορφώθηκαν σε Ditto.

Παρόλα αυτά όσοι κατάφεραν να το «πιάσουν», το συγκεκριμένο Πόκεμον «φάντασμα» μεταμορφώθηκε σε ένα από τα αγαπημένα Pokémon της πρώτης γενιάς. Το Ditto. Στην πρώτη μορφή που κυκλοφόρησε δόθηκε η ονομασία Pokémon Meltan, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει σώμα φαντάσματος, κεφάλι βίδας παξιμάδι και έχει μόνο ένα μάτι. Ακόμη και ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ έχει μείνει άναυδος με αυτή τη νέα προσθήκη, καθώς ανάρτησε φωτογραφία του Meltan στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με την περιγραφή «???». Πράγμα που δείχνει και πάνω από το Pokémon όταν πρωτοεμφανίζεται στον παίχτη. Από όσα έχουν κυκλοφορήσει το Pokémon Meltan θα κυκλοφορήσει και στα παιχνίδια Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee!.

Νίκος Ντουντουλάκης, Δημοσιογράφος