Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις εκδόσεις Κάδμος για την ευγενική χορηγία στη Βιβλιοθήκη, Ιούλιος Βερν, του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, η οποία στεγάζεται στο The Barrister, Φράγκων 3, στην Θεσσαλονίκη. Η δωρεά των βιβλίων συνέβαλλε στον εμπλουτισμό του υλικού της βιβλιοθήκης μας, που βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς αναβάθμισης με βιβλία που δεν έχουν εξαντληθεί από τις εκδόσεις και δεν υπάρχουν προς πώληση.
Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη και την δωρεά βιβλίων που μας παραχώρησε η κα. Ευφροσύνη Γιαννακοπούλου. Σε μια εποχή πολυποίκιλης κρίσης, η βοήθεια για την εμπλούτιση της βιβλιοθήκης μας είναι πολύτιμη καθώς το βιβλίο είναι ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί προσανατολίζει τη σκέψη σε νέους δρόμους, προσφέρει γνώσεις, πληροφορίες και η γνώση είναι δύναμη. Εάν θέλεις και εσύ να μας δωρίσεις κάποια βιβλία μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 2313 022 – 040 (10:00 με 22:00) ή στο mail library@eoeresearch.org.
Τα βιβλία του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων βρίσκονται προς διάθεση και ανάγνωση στο The Barrister, Φράγκων 3, Θεσσαλονίκη.
 
Από τον Τομέα Βιβλιοθήκης του ΕΟΕ