Η επίσημη ημερομηνία έναρξης της IFA είναι 2 Σεπτεμβρίου και λήγει 7 του μηνός, πολλές συνεντεύξεις έλαβαν χώρα την Τετάρτη 31 Αυγούστου και αναμένονται ακόμη περισσότερες την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας θα βρίσκονται στο Βερολίνο και εμείς είμαστε εδώ για την αναμετάδοση κάθε είδησης που θα σας ενδιέφερε.

Το 2016 ήταν πολύ καλή χρονιά για την Samsung δεδομένου του ντεμπούτου του Galaxy Note 7.

Το παιχνίδι βέβαια δεν έληξε για την Samsung καθώς έχουν προγραμματίσει δύο διαφορετικές εκδηλώσεις εντός της IFA .
Αναβαθμίζουν την περσινή παρουσίαση του Gear S2 με την νέα εκδοχή του “S3” και φρόντισαν να το γνωστοποιήσουν πολύ πιο πριν με την πρόσκληση του event να λέει στους φίλους της εταιρίας “Ας μιλήσουμε για το 3”.

Οι φήμες λένε πως θα μιλάμε επίσημα για το Gear S3 Classic και Gear S3 Explorer. Φυσικά και οι νέες αφίξεις δεν θα περιοριστούν στα ρολόγια, γνωρίζουμε επίσημα πως το Galazy Tab S3 είναι ένα έτοιμο project προς την αγορά  και θα έχει παρόμοιες λειτουργίες με το Galazy Tab 2.

 

Αλλάζοντας εταιρία, η SONY πάντα έρχεται στην IFA φροντίζοντας να εντυπωσιάσει. Ξεκίνησαν χαριτολογώντας μέσω ενός tweet ρωτώντας το κοινό της αν είναι έτοιμο να εμπνευστεί, και η απάντηση ήταν όπως θα περιμέναμε όλοι θετική.

Η παρουσίαση της SONY για την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι γεμάτη ποικιλόμορφα gadget, ξεκινώντας από ακουστικά για το Xperia Smartphone, το Playstation VR και πολλά άλλα που θα αφορούν κάμερες για τηλεοπτικά σετ.

Η γνωστή σε όλους LG επέστρεψε και φέτος για να λανσάρει το V20 στις 6 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο, πολλοί αναρωτήθηκαν μετά από αυτή την είδηση τι αφήνουν για την παρουσίαση στο Βερολίνο.

Η Logitech έρχεται να αποκαλύψει την παγκόσμια καινοτομία καθώς θα παρουσιάσουν το πρώτο αθόρυβο ποντίκι στην ιστορία. Το νέο Logitech M330 Silent Plus και M220 βεβαιώνουν τον καταναλωτή πως κάθε φορά που θα επιθυμεί να κάνει κλικ δεν θα ακούγεται απολύτως τίποτα.

Για τον Τομέα Διαστήματος και Τεχνολογίας

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος