Το πολιτιστικό web site www.kulturosupa.gr στα πλαίσια των 8ων Θεατρικών Κουλτουροβραβείων Θεσσαλονίκης, θεατρική σεζόν 2017/18, διοργανώνει για τέταρτη χρονιά ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ με σκοπό να προωθήσει ενδιαφέρουσες δράσεις στα θέατρα της πόλης και βέβαια να ενισχύσει τον θεσμό των Θεατρικών Κουλτουροβραβείων που από το 2015 αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά γεγονότα της χρονιάς.

Μετά την επιτυχία που είχαν όλες οι προηγούμενες Κουλτουροβραδιές, με μεγάλη χαρά διοργανώνει τη 18η κατά σειρά Θεατρική δράση.

Πρόκειται για για την πολυβραβευμένη ταινία ορόσημο «Μία Ξεχωριστή Μέρα» (Una Giornata Particolare) του Έττορε Σκόλα, που ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή του Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη με πρωταγωνιστές τον Σταύρο Ζαλμά και την Δήμητρα Ματσούκα και παρουσιάζεται από μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών σε πανελληνία πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη.

Η παράσταση πραγματεύεται μία συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη και διαχρονική ιστορία, καταγγέλλοντας παράλληλα, τον φασισμό και τις καταβολές του.

Η Κουλτουροθεατρική βραδιά της “Κ” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με ΌΛΟΥΣ τους συντελεστές του θιάσου στο φουαγιέ του θεάτρου, συνοδεία ΚΡΑΣΙΟΥ και γλυκών, ενώ το κοινό θα την αξιολογήσει ηλεκτρονικά [αρχές Φεβρουαρίου 2018] στην πρώτη ψηφοφορία για τις παραστάσεις (Σεπ-Ιαν.) που διεκδικούν μια θέση στις υποψηφιότητες των 8ων θεατρικών Κουλτουροβραβείων Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν αρχές Ιουνίου 2018.

Βρείτε αναλυτικότερα λεπτομέρειες εδώ