1.000 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ… ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN – ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ;
Επιτέλους! Μετά από 1.000 περίπου μέρες από το δολοφονικό κτύπημα αναρχοκομμουνιστών στην τράπεζα Marfin (5 Μαΐου 2010), από την οποία βρήκαν φρικτό θάνατο οι υπάλληλοι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (η οποία ήταν έγκυος), η Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης, φαίνεται πως ταυτοποιήθηκαν δύο εκ των δολοφόνων τους!
Οι δύο αυτοί «κοινωνικοί αγωνιστές», τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι ώρας, θα παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης την Παρασκευή και η ενοχή τους προέκυψε με βάση μαρτυρίες, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία που προέκυψαν, όπως ανακοινώθηκε. Προφανώς με τους… συνήθεις συνηγόρους, καθώς και με τους συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους».
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δύο άτομα τα οποία τον Απρίλιο του 2011 είχαν προσαχθεί στην Κρατική Ασφάλεια και είχαν δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι για το δολοφονικό ολοκαύτωμα στο υποκατάστημα Marfin και είχαν αφεθεί ελεύθεροι φέρονται να οδηγούνται και πάλι την Παρασκευή στον Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κακουργηματικές κατηγορίες. Ουσιαστικά είναι τα δύο πρόσωπα που θα κατηγορηθούν για τον εμπρησμό που στοίχισε τη ζωή τριών υπαλλήλων το Μάιο του 2010. Πληροφορίες από «πηγές» της Κατεχάκη  λένε πως πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα και έναν 28χρονο υπήκοο Καζακστάν, παλιούς γνώριμους της Ασφάλειας από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο αλλοδαπός ήταν γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν είχε προσαχθεί για επεισόδια σε πορείες και διέμενε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας χωρίς να έχει συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα. Ο 32χρονος Έλληνας, δεν φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παράνομες δραστηριότητες ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριοποιηθεί έντονα στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο. Αρχικά, από το πλούσιο οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες και οι φωτογράφοι αλλά και τις 70 μαρτυρικές καταθέσεις, ο 28χρονος Καζακστανός είχε προσαχθεί για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Οι πληροφορίες λένε πως το ίδιο άτομο έχει εμπλοκή και στην υπόθεση της Marfin, ενώ παράλληλα η Αστυνομία αναζητά μια νεαρή γυναίκα και έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας που φέρονται να είχαν συντονιστικό ρόλο στην καταδρομική επιχείρηση στο υποκατάστημα της Σταδίου.
Δε θέλουμε να κάνουμε κακές σκέψεις (ήδη αρκετοί πιστεύουν ότι η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί ευθύς εξ’ αρχής αλλά οι αρχές την κράτησαν στα αρχεία τους με αντάλλαγμα την «σιγή» των τρομοκρατών και τώρα, μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα τη βγάζουν στον αφρό…). Ελπίζουμε, όμως, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έστω και τώρα!
ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ