Λίστα με τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια κυκλοφόρησε η Ranker.com

Δημοσιεύθηκε νέα λίστα από την ιστοσελίδα Ranker.com, που κατατάσσει τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών σύμφωνα με την γνώμη των αναγνωστών τους, ψηφίζοντας ποιο θεωρούν το καλύτερο.

Η λίστα της ranker.com περιέχει όλα τα παιχνίδια από τις αρχές της δεκαετίας του 80 μέχρι και σήμερα. Οι χρυσές εποχές των βιντεοπαιχνιδιών ξεκίνησαν την δεκαετία του 80. Υπήρχαν τα Νιντέντο, Ατάρι και κονσόλα της Σέγκα. Όμως από τις αρχές του 2000 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά κορυφαία παιχνίδια που έγραψαν ιστορία στην κατηγορία τους. Στα πολεμικά τα παιχνίδια Battlefield και God Of War, στην κατηγορία των αγώνων τα παιχνίδια της Φόρμουλα 1 και του Κόλιν Μακρέι, ενώ στα ποδοσφαιρικά Φίφα και φυσικά το μοναδικό Football Manager. Βέβαια υπήρξαν και άλλα θρυλικά παιχνίδια που μπήκαν όπως τα Πόκεμον και φυσικά ο χαρακτήρας Μάριο.

Ακολουθεί ΕΔΩ αναλυτικά οι λίστα των παιχνιδιών μαζί με το έτος κυκλοφορίας του και αναλυτικά περιγραφή παιχνιδιών και οι ψήφοι που συγκέντρωσαν. Μπορείτε να ψηφίσετε και την δική σας προσωπική επιλογή. Μέχρι στιγμής πρώτο στη λίστα είναι το The Legend of Zelda: Ocarina of Time, ενώ ακολουθούν The Elder Scrolls V: Skyrim και Super Mario Bros 3. Από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπάρχουν και άλλες διάφορες λίστες που αφορούν βιντεοπαιχνίδια.o

Νίκος Ντουντουλάκης, Δημοσιογράφος