Όσο και αν ακούγεται παράξενο ζούμε καθημερινά απαθείς την οικονομική και ψυχολογική μας καταστροφή, δεχόμενοι πολύ εύκολα ακόμη και το να κυκλοφορούμε εκτός του σπιτιού μας με ειδικές άδειες, γιατί το κράτος αποφάσισε να καταστρατηγήσει το κορυφαίο αγαθό μας αυτό της ελευθερίας, στηριζόμενο στις απόψεις που αυτό ήθελε και δια των Μ.Μ.Ε μας επέβαλλε. Ακούστηκαν ως τώρα οι φωνές όσων επιστημόνων εξυπηρετούσαν ηθελημένα ή άθελα τα σχέδια τους, τα οποία ήταν προσχεδιασμένα από πριν, ενώ οι φωνές εξαίρετων επιστημόνων που δεν εξυπηρετούσαν τα σχέδια τους ουδόλως ακούστηκαν και φυσικά δεν προβλήθηκαν από τα Μ.Μ.Ε.. Οι του κοινοβουλίου μας λοιπόν, ότι και να κάναμε θα έπαιρναν τα μέτρα που πήραν, διότι τα ψήφισαν  στις 25-2-2020, όταν ακόμη δεν είχαμε ούτε ένα κρούσμα… Μην ξεχνάμε ότι στις 11-6-2019 οι του κοινοβουλίου μας ψήφισαν νόμο, για το ποιες θα είναι ποινές όσων αγνοήσουν τις εντολές του κράτους όταν αυτό κηρύξει πανδημία, όταν δεν υπήρχε καν υποψία για κάτι τέτοιο παγκοσμίως… Δεν μας έχει συνηθίσει ο κρατικός μας μηχανισμός και οι δήθεν εθνοπατέρες μας, στο να προβλέπουν δια νόμων καταστάσεις, το αντίθετο μάλιστα συνέβαινε ως τώρα, διότι είναι ένα χαρτοβασίλειο όπου άκρη δεν βγάζει  ποτέ όποιος μπλέξει με αυτό… Στις 22-3-2020 μάλιστα το κράτος μας ψήφισε νόμο, για το ποια θα είναι τα περιοριστικά μέτρα σχετικά με τον COVID 19 για όσους παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας και βρίσκονται στα κέντρα υποδοχής αντί να βρίσκονται στην φυλακή. Αντιπαραβάλλοντας λοιπόν τα δύο Φ.Ε.Κ, αυτό που περιέχει τα περιοριστικά μέτρα για μας, με αυτό που περιέχει τα περιοριστικά μέτρα για τους λαθρομετανάστες, βλέπουμε ότι ο κρατικός μας μηχανισμός και ο νόμος, είναι πολύ πιο ελαστικός απέναντι στους λαθρομετανάστες. Καταθέτουμε λοιπόν τα δύο Φ.Ε.Κ για του λόγου μας το αληθές και μελετήστε τα με ψυχραιμία βγάζοντας τα συμπεράσματα σας…

Είπαμε πριν ότι δεν ακούστηκαν οι επιστημονικές φωνές που δεν συμφωνούσαν με τα σχέδια της κυβερνήσεως και επειδή αυτή η κουβέντα μας είναι πολύ βαριά, οφείλουμε να αποδείξουμε του λόγου μας το αληθές. Ήδη σε προηγούμενο άρθρο μας καταθέσαμε τις απόψεις του καθηγητή Jihad Bishara, κορυφαίου ισραηλινού ιολόγου και εμπειρογνώμονα για τις λοιμώδεις νόσους και του Dr. Shiva Ayyadurai, ο οποίος είναι επιστήμονας του MIT με 4  PHD (διδακτορικά) και ερευνητής για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και ένας από τους πιο σεβαστούς ειδικούς στον χώρο αυτό. Οι απόψεις τους φυσικά δεν προβλήθηκαν από κανένα Μ.Μ.Ε., λες και αυτοί ήταν κομπογιαννίτες κατά το κοινώς λεγόμενο, ενώ οι επιστήμονες που καθημερινώς μας τρομοκρατούν ο ένας περισσότερο από τον άλλο είναι οι μόνοι εγνωσμένης αξίας… Για να μην ενοχοποιήσουν κάποιοι είπαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, ότι είναι πολύ ορθόν να παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας από νοσούντα άτομα, αλλά αυτοί πλέον μας οδήγησαν από το να κάνουμε τα δέοντα  στο να αντιμετωπίζουμε πλέον ο ένας τον άλλο λες και έχουμε λέπρα. Πέραν των προαναφερομένων επιστημόνων υπάρχουν και άλλοι πολύ αξιόλογοι επιστήμονες και θα καταθέσουμε τις απόψεις ενός εξ αυτών, του οποίου οι δημοσιογράφοι αγνόησαν επιδεικτικά τα λεγόμενα, για τους δικούς τους λόγους πάντοτε… Η παγκόσμια οικονομία αποδομείται «κατευθυνόμενα» μέσω του κορωνοϊού, χωρίς να υπάρχει καμία σταθερά και υπάρχει κίνδυνος να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο από κάθε άποψη αναφέρει σε άρθρο του στο αμερικάνικο ενημερωτικό ιατρικό περιοδικό statnews.com ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης. Ο καθηγητής Επιδημιολογίας σημειώνει ότι «λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα για την πανδημία», εκτιμώντας ότι είναι πιθανό «βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο». Τι υποστηρίζει το άρθρο:

– Δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση σταθερά δεδομένα για την μεταδοτικότητα, την φονικότητα και την συμπεριφορά του κορωνοϊού.

– Τα μέτρα που λαμβάνονται (σ.σ.: σε χώρες όπως η Ελλάδα με περιορισμό της κυκλοφορίας και πιθανή ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας) μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες, πολύ χειρότερες από αυτές του κορωνοϊού. 

– Οι γνωστοί κορωνοϊοί που κυκλοφορούν έχουν θνητότητα μέχρι 8%, πολύ υψηλότερη από τον Covid-19.

– Το lock-down (οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας) για μήνες, αν όχι έτη, σημαίνει ότι η ζωή σταματάει σε μεγάλο βαθμό. Οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες από αυτό είναι εντελώς άγνωστες και μπορεί να διακυβευθούν τελικά δισεκατομμύρια, και όχι μόνο εκατομμύρια, ζωές. Εάν αποφασίσουμε να πηδήσουμε από το βράχο, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία για να ξέρουμε αν είναι λογική μια τέτοια ενέργεια και ποιες είναι οι πιθανότητες να προσγειωθούμε κάπου ασφαλείς». 

Όπως φαίνεται κάποιοι αποφάσισαν να πηδήξουμε από τον βράχο και να χειροκροτάμε κιόλας και αυτοί να μας κοιτάνε τρίβοντας τα χέρια τους από την χαρά.  Δεν ξέρουμε τι σκέφτεστε εσείς, αλλά εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πονάνε για μας και ότι νοιάζονται για την υγεία μας, αυτοί που ψήφισαν σχεδόν όλα τα μνημόνια, τα οποία μας κατέστρεψαν οικονομικά και στείλανε χιλιάδες Ελληνόπουλα που αποτελούν το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας, να αναζητήσουν μια πιο ανθρώπινη  ζωή στο εξωτερικό. Υπάρχει όμως και κάτι πολύ συνταρακτικό, το οποίο έκρυψαν τα Μ.Μ.Ε. και αυτό είναι η σχέση που έχει το δίκτυο 5G με τον COVID 19. Το εν λόγω δίκτυο κυριολεκτικά διαλύει δια των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων το ανοσοποιητίκό μας σύστημα  και μας καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους απέναντι σε οποιονδήποτε ιό, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε ακόμη και στον θάνατο από τον COVID 19 ή οποιονδήποτε άλλο ιό. ‘Εχουμε γράψει ένα πολύ αναλυτικό άρθρο, για το θέμα αυτό πριν ένα περίπου χρόνο, το οποίο είχε γίνει πρωτοσέλιδο και αποδεικνύαμε πως γίνεται αυτό. Σήμερα θα καταθέσουμε μια ακόμη μελέτη αυτήν του APPL MIKROBIOL BIOTECHNOL, την οποία  υπογράφουν 3 ειδικοί  επιστήμονες και αποδεικνύουν του λόγου μας το αληθές.

 Το πιο αξιοπερίεργο όμως, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, είναι δύο χάρτες που βρήκαμε στην στατιστική υπηρεσία της Γερμανίας. Ο ένας χάρτης περιέχει το δίκτυο 5G της χώρας αυτής και ο άλλος τις περιοχές με τα κρούσματα του COVID 19. Όσο  τους κοιτάζαμε τόσο διαπιστώναμε ότι όπου υπάρχει δίκτυο 5G εκεί υπήρχαν κρούσματα… Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό; Καταθέτουμε επίσης έναν παγκόσμιο χάρτη με το δίκτυο 5G και τις περιοχές με τα κρούσματα COVID 19, με ότι συνεπάγεται αυτό και με όση ασφάλεια μπορεί να μας παρέχει λόγω των συνεχών μετακινήσεων των ανθρώπων. Το μόνο που θα προσθέσουμε επί του θέματος αυτού είναι ο νοών νοείτω… Εμείς θα προτείνουμε για να τελειώσει αυτή η παράνοια, η οποία μας οδήγησε σε απαγόρευση κυκλοφορίας και πολύ φοβούμαστε ότι θα μας οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο, να βρεθεί τρόπος να κάνουμε όλοι μας το τεστ για τον COVID 19 και να μπούνε σε καραντίνα μόνο όσοι βρεθούν θετικοί και οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε τις ζωές μας κανονικά, πριν πάνε πολλοί από μας στο τρελάδικο και πριν καταστραφούμε οικονομικά και σαν άτομα και σαν κράτος. Πιστεύουμε ότι η λύση αυτή, θα κοστίσει πολύ λιγότερο σε χρήμα από την ολοσχερή καταστροφή μας, προς την οποία βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια… Τέλος ας ελπίσουμε ότι δεν μας εγκλώβισαν εντός των οικιών μας για να μεταφέρουν ανενόχλητοι τους λαθρομετανάστες, από τα νησιά στα σημεία της ενδοχώρας που αυτοί  θέλουν, αλλά και για να στήσουν ανενόχλητοι δίκτυα 5G εντός της χώρας μας στα σημεία της αρεσκείας τους.

Ιωάννης Παπαζήσης