Νέα iPhone 8, αναβαθμισμένα Apple Watch και φυσικά Apple TV, περιλάμβανε η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του κολοσσού της τεχνολογίας.

Η παρουσίαση ξεκίνησε παρουσιάζοντάς μας την σειρά προϊόντων Apple Watch. Το “χρυσό” ρολόι της Apple είναι αυτή την στιγμή το πρώτο smart watch σε πωλήσεις και η τρίτη γενιά φαίνεται να είναι εξαιρετικά αυτόνομη ενώ παράλληλα θα ευχαριστεί και τους πιο απαιτητικούς με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του.

Αναλυτικότερα: ισχυρότερος επεξεργαστής, μπαταρίας μεγαλύτερης διαρκείας, αναβαθμισμένο Health Care App, Νέο Apple Store με εκατομμύρια τραγούδια, Νέες εφαρμογές για το Σκι και το Snowboard

Συνεχίζοντας, η νέα και ανανεωμένη Apple TV θα έχει δυνατότητα εικόνας 4K, θα διαθέτει HDR και μεγαλύτερη ποιότητα εικόνας.

Ενώ η αναμονή έφτανε στα ύψη και οι φήμες για τα νέα iPhone κατέκλυσαν τον ιστό, μας ανακοίνωσαν κάθε λεπτομέρεια που έχει ως εξής:

apple6

Τα μοντέλα iPhone 8 και iPhone 8 PLUS θα έχουν edge to edge γυάλινη ανθεκτική επιφάνεια, καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων, ηχεία με υψηλότερη απόδοση, επεξεργαστή Α11 (ο πιο ισχυρός επεξεργαστής που έχει προστεθεί σε κινητό τηλέφωνο, 70% πιο γρήγορος από τον Α10).

apple2

Φυσικά και την ανάλογη αναβάθμιση γνώρισαν και οι κάμερες καθώς θα είναι 12MP, θα φέρουν καλύτερα χρώματα και η δυνατότητα βίντεο θα είναι πλέον ποιότητας 4K. Θέλοντας βέβαια να κρατήσουν το προβάδισμα στην ενισχυμένη πραγματικότητα, μας ενημέρωσαν πως θα υπάρχουν σχετικές δυνατότητες εντός της συσκευής. Συμπληρωματικά η ασύρματη φόρτιση είναι γεγονός και η τιμή του θα ξεκινά στα 799 δολάρια ενώ θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για iphone x

Αυτή την φορά τα 2 κλασσικά και αναμενόμενα μοντέλα της Apple δεν ήταν και τα μόνα smartphones που λάνσαρε καθώς η παρουσίαση του CEO Tim Cook συνέχισε παρουσιάζοντάς μας το νέο iPhone X ή αλλιώς iPhone 10!

Μία συσκευή “παρθενογένεση” για την Apple καθώς ξεπέρασε τον εαυτό της.

applex2Με edge to edge γυάλινη επιφάνεια διεπαφής και γυαλί στην πίσω πλευρά, η νέα διαφάνεια 5,8″ έχει όνομα Super Retina Display, δεν θα υπάρχει πλέον το homebutton και θα υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου ακόμη και όταν ο φωτισμός δεν θα είναι ευνοϊκός. Μία νέα υπηρεσία μας συστήνεται με όνομα “Animoji” τα οποία θα είναι emojis προσαρμοσμένα στην εμφάνιση του χρήστη της συσκευής, τα βίντεο παίζουν σε όλη την επιφάνεια της συσκευής με ποιότητα HDR. Η διπλή του κάμερα επίσης στα 12MP έχει δυνατότερο flash,καλύτερη απεικόνιση και φυσικά λιγότερο θόρυβο. Επίσης με επεξεργαστή Α11 και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι δύο, η μία με μνήμη 64GB και 266GB και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 999 δολάρια.

Τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις 27 Οκτωβρίου.

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος