ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων στεγάζεται σε γραφεία που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, Λεωφόρος Καλλιθέας 84 Αμπελόκηποι. Τα γραφεία του Οργανισμού αποτελούν ένα χώρο ελευθερίας, γνώσης, μελέτης, δημιουργίας και δημοκρατικής έκφρασης, που όμοιός του δεν υπάρχει σε καμία άλλη περιοχή της χώρας, όσον αφορά σε παρόμοιες οργανώσεις και ομάδες. Πρόκειται για έναν σύγχρονο, ζεστό και φιλόξενο χώρο, που συμπεριλαμβάνει τον εξοπλισμό που υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Οργανισμού, την αίθουσα εργασίας με υπολογιστές και διαδίκτυο, τον χώρο υποδοχής, καθώς και τον δρόμο της Οδού Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΟΕ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

 Η Βιβλιοθήκη του Οργανισμού «Ιούλιος Βερν», η οποία περιέχει πάνω από 3.000 βιβλία, πάνω από 1.000 περιοδικά, πάνω από 1.000 αποκόμματα εφημερίδων, αλλά και χιλιάδες τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων που περιμένουν κάθε επίδοξο ερευνητή να τα μελετήσει.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ STUDIO (ΚΤΙΡΙΟ 2)

Η καρδιά του ραδιοφώνου χτυπά εδώ! Ζωντανές εκπομπές, ηχογραφήσεις spot, σπικάζ και ανεξάρτητων παραγωγών.

STUDIO ΜΟΝΤΑΖ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

Στα υπερσύγχρονα studio μοντάζ χτυπά η καρδιά των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών του ΕΟΕ από το 2012. Τα studio μοντάζ μπορούν να φιλοξενήσουν και ανεξάρτητες παραγωγές επξεργασίας/ηχογράφησης ή άλλων εκπομπών. Όλοι οι τεχνικοί του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων επιθυμούν να τους γνωρίσετε από κοντά τις ώρες επεξεργασίας εκπομπών για να παρακολουθήσετε τεχνικά θέματα. Σας περιμένουν !

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ STUDIO (ΚΤΙΡΙΟ 3)

Τα σύγχρονα τηλεοπτικά studio φιλοξενούν τις τηλεοπτικές παραγωγές του EOE Channel καθώς και όλων των παραγωγών της εταιρείας του Οργανισμού History Moments. Τα τηλεοπτικά studio μπορούν να φιλοξενήσουν και ανεξάρτητες παραγωγές εκπομπών ή ταινιών μικρού μήκους.

Που είναι οι εγκαταστάσεις μας:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Πως να έρθετε: 

  • Με Λεωφορείο του ΟΑΣΘ, μπροστά από τα Γραφεία μας περνά το: 34 (επιβίβαση κέντρο Θεσσαλονίκης πλατεία Αριστοτέλους)  στην στάση Καλλιθέας. Περισσότερα στο site του ΟΑΣΘ από εδώ.
  • Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να σταθμεύσετε επί της οδού Λεωφόρου Καλλιθέας (εύκολο parking). Η είσοδος των γραφείων είναι από την οδό Καλλιθέας στον αριθμό 84.