Σε νέα ταινία με τίτλο Once Upon A Time in Hollywood πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Brad Pitt και Leonardo Di Caprio.

Ο ηθοποιός Leonardo δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο στον λογαριασμό του στο Instagram. H ταινία διαδραματίζεται στην Αμερική της δεκαετίας του 60 και του Τσαρλς Μάνσον με τους Αλ Πατσίνο και Μάργκοτ Ρόμπι να είναι σύμμαχοι των δυο πρωταγωνιστών.
Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Γκας Βαν Σαντ ανέφερε τη δειλία των ηθοποιών να παίξουν στην ταινία Brokeback Mountain που θα επέστρεφε στις οθόνες. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απέρριψαν την ταινία Brokeback Mountain, την ιστορία που ύμνησε τον ομοφυλοφιλικό έρωτα και απέσπασε 8 υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ το 2006, τις περισσότερες υποψηφιότητες για εκείνη τη χρονιά. Κανείς δεν ήθελε να παίξει στην ταινία. Έχω δουλέψει πάνω σ’ αυτή και κατάλαβα ότι χρειάζονταν ένα ισχυρό καστ, από διάσημους ηθοποιούς. Αυτό όμως δεν λειτούργησε. Ζήτησα από τους συνήθεις ύποπτους, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Ράιν Φίλιπ. Όλοι είπαν όχι».

Και αφού απέρριψαν την πρόταση του σκηνοθέτη, θα τους δούμε στη νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019. Όπως λέγεται, πρόκειται για ένα Pulp Fiction για τη νέα γενιά σινεφίλ.

Δήμητρα Τάγκα, Δημοσιογράφος