ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βιώνουμε, για ακόμη μια φορά, μέρες πρωτοφανούς γενοκτονίας κατά των Ελλήνων. Οι μέρες είναι κρίσιμες, οι επιδιώξεις των ισχυρών προφανείς, τα σχέδια εν εξελίξει. Πέραν όμως από τα σχέδια των ισχυρών, τις προδοτικές ενέργειες των εγχώριων εντολοδόχων τους και τις εγγενείς αδυναμίες της ελληνικής κοινωνίας, εμείς ως ΕΟΕ, οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας παρακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, στο σημαντικότερο όλων: η εποχή μας ολισθαίνει διαρκώς σε πιο σκοτεινά μονοπάτια, ενώ εμείς;; Πού είμαστε εμείς;; Παντελώς απόντες!!!
Ο καθένας από αυτούς μπορεί να έχει τις δικές του επιδιώξεις. Εμείς όμως αντί να επιλέξουμε τον αγώνα, επιλέγουμε την λήθη. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε όχι μόνο με το δικό μας ζοφερό μέλλον, όχι μόνο με το εξαθλιωμένο παρόν μας, αλλά ούτε καν με το μέλλον των παιδιών μας. Το να μνημονεύουμε τους ένδοξους προγόνους είναι απλά έναν νεκρό σχήμα, εάν δεν προσπαθούμε να μετουσιώσουμε το παράδειγμά τους σε καθημερινή πρακτική και σε βίωμα αλλαγής. Λύσεις υπάρχουν, άνθρωποι υπάρχουν. Ακούστε τους, ψάξτε τους, δείτε τους και πράξτε!!! Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, πριν να είναι πολύ αργά. Σταματήστε τις οχλαγωγίες, τους αλαλαγμούς, τις ύβρεις, την παραίτηση, την απελπισία, την υποχώρηση και τα ανούσια δάκρυα!!! Αποφασίστε να ζήσετε ή να πεθάνετε εσείς… Με τον τρόπο που θέλετε!!! Η ευθύνη της ζωής μας δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό, σε καμμία κυβέρνηση, σε καμμία τράπεζα, σε κανέναν ελεγκτικό μηχανισμό, σε καμμία τρόικα, σε καμμία Ευρωπαϊκή Ένωση. Ανήκει σε μας τους ίδιους!
Εμείς, ως ΕΟΕ, όσο μπορούμε θα είμαστε εδώ, στο πλευρό σας. Ευχόμαστε από το βάθος της καρδιάς μας, το ίδιο να επιλέξουν και κάποιοι άλλοι…ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΑΝΕ!!!

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ