Μετά την πτώση των «δεξιών» δημάρχων στους δυο μεγαλύτερους δήμους της χώρας, αυτούς των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, πολλοί αναθάρρησαν μιας και θα εγκαθίσταντο στους δημαρχιακούς θώκους 2 «προοδευτικοί» «aristeroi» δήμαρχοι, οι οποίοι θα άλλαζαν άρδην το τοπίο στην σαθρή τοπική αυτοδιοίκηση, έργο των «κακών» «δεξιών» προκατόχων τους, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των καπιταλιστών πλουτοκρατών. Το αποτέλεσμα; Επίθεση σε κάθε έννοια διακίνησης «ελληνικών» ιδεών, αποδιοργάνωση των δημοτικών δομών, επιλεκτική εφαρμογή των νόμων και άκρατη ανθελληνική προπαγάνδα, μαζί με επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων πολιτών (πχ άστεγοι στην Αθήνα).

Σήμερα, είδαμε τον δήμαρχο κ. Καμίνη, ο οποίος ενισχύει την διοργάνωση ενός «aristerou» χάπενινγκ με τίτλο «Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις» – το οποίο έχει να κάνει με την νομιμοποίηση της χρήσης των «μαλακών» ναρκωτικών – να απαγορεύει την διάθεση τροφίμων στην πλατεία Συντάγματος αυστηρά προς Έλληνες πολίτες, από την Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουμε να αναλύσουμε ούτε το ζήτημα της χρήσης ή μη των «μαλακών» ναρκωτικών, ούτε την εκμετάλλευση από την Χρυσή Αυγή της εξαθλίωσης των Ελλήνων για πολιτικούς σκοπούς.  Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην όψιμη και υποκριτική «ευαισθησία» της κατεστημένης «aristeras» και των εν λόγω δημάρχων, οι οποίοι σε πλήρη συμπαιγνία με τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, θέλουν να μας πείσουν ότι είναι ρατσιστική η όποια κίνηση έχει ως στόχο την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανάταση του φρονήματος των πολιτών, μέσα από την ενίσχυση των ελληνικών και πανανθρώπινων αξιών και την προσπάθεια επιβίωσης του έθνους των Ελλήνων. Προφανώς, οι απαγορεύσεις σε ορισμένα ζητήματα είναι «δημοκρατικά» ανεπίτρεπτες, ενώ σε ζητήματα που αφορούν στον Ελληνισμό είναι «δημοκρατικά» επιβεβλημένες, μιας και στόχος του «κακού» συστήματος είναι η καταπολέμηση ενός κάποιου αδιόρατου ρατσισμού.

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Μα είναι πολύ απλό! Γιατί ο συνεργαζόμενος δήμαρχος κ. Καμίνης με τον γνωστό «φιλάνθρωπο» Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος ήταν «κολλητός» και του κ. Yorgos Papandreou που μας έθεσε εντός μνημονίου και υπό την κηδεμονία του Δ.Ν.Τ., αλλά και τα Μ.Μ.Ε. των μεγαλοκαναλαρχών εμφορούμενα από πανανθρώπινα φιλάνθρωπα αισθήματα για κάθε κατατρεγμένο του πλανήτη, συμπλέουν για να τους σώσουν από τους κακούς, ρατσιστές, τεμπέληδες, λωποδύτες και απατεώνες, συν τοις άλλοις, μισάνθρωπους Έλληνες, οι οποίοι θέλουν να εξαλείψουν ξαφνικά κάθε αλλόφυλο τού πλανήτη. Πόσο καλοί και φιλεύσπλαχνοι όλοι αυτοί κι εμείς πόσο «μικροί» για να συναισθανθούμε το εύρος της «αγάπης» τους. Βέβαια, οι «aristeroi» δήμαρχοι και πολίτες σε μια σύμπνοια με τους μεγάλους καπιταλιστές της οικουμένης, έχουν μια  δύσοσμη αλλεργία απέναντι σε καθετί το ελληνικό, μιας και αυτό αντίκειται στα οικουμενικά συναισθήματα λατρείας που έχουν για κάθε ανθρώπινο ον, το οποίο παρεμπιπτόντως θα τους βόλευε πολύ να υπάρχει ως ένα εξαθλιωμένο, πάμφθηνο και φανατισμένο – ιδεολογικά και θρησκευτικά – εργατικό δυναμικό, για τα εργοστάσια της «ανάπτυξης» των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών της πτωχευμένης μας χώρας. Τα φιλεύσπλαχνα συναισθήματα του δήθεν «αντιρατσισμού» συμπίπτουν με τα φιλεύσπλαχνα συναισθήματα και το κυνήγι τού κέρδους των μεγάλων πολυεθνικών και των διεθνών χρηματοπιστωτικών ευαγών ιδρυμάτων, τα οποία είναι επίσης αυτά που οι «προοδευτικοί» αλλά και οι «συντηρητικοί» μας πολιτικοί αποκαλούν «δανειστές» (sic), τα οποία με αυταπάρνηση παλεύουν νυχθημερόν για την ανάταξη της χώρας μας.

Η ιστορία αυτή με τον δήθεν αγώνα κατά του ρατσισμού, ενώ την ίδια στιγμή η χώρα αποψιλώνεται από κάθε συγκριτικό της πλεονέκτημα, από κάθε δικαίωμα αυτοδιάθεσης και κυριαρχίας, από κάθε δικαίωμα αυτοσεβασμού και πραγματικής ανάπτυξης, προς όφελος των Ελλήνων και των αλλοδαπών πολιτών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με νομιμότητα και σεβασμό ανά την επικράτεια της χώρας, πρέπει κάποτε να λάβει ένα τέλος. Φυσικά, όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» μαρξιστές που δεν έχουν διαβάσει καν τον Μαρξ, βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα ανθρώπων όπως ο Τζόρτζ Σόρος και εκτελούν  επιταγές από άνωθεν για διάλυση της Ελλάδας και ενταφιασμό των αξιών που μόνο να φωτίσουν τις ανθρώπινες καρδιές μπορούν, ενώ μπορούν να οδηγήσουν σε  μιαν άλλη Ελλάδα και σε έναν διαφορετικό Κόσμο, εάν εφαρμοστούν. Η «aristeri» και «φιλάνθρωπη» συνεργασία «αντικαπιταλιστών», εκπροσώπων του Κεφαλαίου και των ΜΜΕ, των τραπεζών, των μυστικών υπηρεσιών και του πολιτικού συστήματος της χώρας αναδύει τον βόρβορο και την δυσοσμία του εξουσιαστικού παγκόσμιου συστήματος, το οποίο θέλει κάθε άνθρωπο αυτού του πλανήτη δούλο στα συμφέροντα και τις επιχειρήσεις του.

Οι επιλεκτικές απαγορεύσεις κ. Καμίνη σε όσους θέλουν ή υποκρίνονται ότι θέλουν να βοηθήσουν μόνο Έλληνες, γιατί έχουν το δικαίωμα να το πράξουν (εάν υπάρχει ελευθερία επιλογών και βούλησης ακόμα σε αυτήν την χώρα) μπορούν μόνο γέλιο να προκαλέσουν. Αν έχετε αλλεργία στον Ελληνισμό φροντίστε να προμηθευτείτε κάποιο αντιαλλεργικό φάρμακο και να ακολουθήσετε την αρμόζουσα ιατρική αγωγή. Σας παρακαλούμε όμως, εσείς και οι συνδαιτυμόνες σας σταματήστε να παριστάνετε τους ανθρωπιστές, την ίδια στιγμή που συναγελάζεστε με παγκόσμιους παράγοντες εκμετάλλευσης και εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μεγάλων αφεντικών. Η αηδία έχει και τα όριά της!

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι διαχωρίζουμε την θέση μας από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο εμπλέκεται στο συστημικό παιχνίδι του τύπου «κλέφτες κι αστυνόμοι» και μεταχειρίζεται πρακτικές οι οποίες δεν συνάδουν με το ελληνικό αξιακό σύστημα, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Κάθε προσπάθεια να μας εντάξετε στο γνωστό δίπολο φασισμού-αντιφασισμού θα είναι εκ του πονηρού ή εξ αγνοίας, καθώς το δίπολο αυτό είναι παντελώς άσχετο με τις δικές μας πεποιθήσεις. Και για να το πούμε απλά, η υποστήριξη της δουλεμπορίας ανθρώπων για να γίνουν φθηνό εργατικό δυναμικό, δίχως πολιτισμικό έρεισμα, δίχως πατρίδα και δίχως ταυτότητα δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά εξευτελισμός της ανθρώπινης φύσης και πλήρης εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μεγάλων αφεντικών. Διαλέγετε και παίρνετε!

 

ΥΓ. Καλή Ανάσταση σε όλους, καλή ανάσταση στο έθνος των Ελλήνων και καλή ανάσταση σε όλα τα έθνη απανταχού της Γης. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ! ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΤΟ!

 

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ