Στις 6 Νοεμβρίου το ραδιόφωνο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων έκανε επίσημα πρεμιέρα. Είμαστε στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο ραδιόφωνο μας θα ξεκινήσουν 4 νέες εκπομπές.

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 24.00 μέχρι και 02.00 θα ακούτε την εκπομπή “Μουσική εκδρομή” με την Έφη Μάνου. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα Πέμπτη 23/11 και θα σας κάνει παρέα με όμορφες μουσικές (Μουσικό Περιέχομενο)

Από αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη από τις 19.00 έως τις 20.00 θα ακούτε την εκπομπή “Ιατρικό Απόρρητο” με τον Νίκο Ρωσσόπουλο. Η εκπομπή θας σας ενημερώνει για θέματα υγείας, με ειδικούς καλεσμένους. (Ενημερωτικό Περιεχόμενο)

Κάθε Κυριακή από τις 24.00 μέχρι τη 01.00 θα ακούτε την εκπομπή “ Η ώρα της αλήθειας” με τον Κώστα Κιζάκη και την Όλυ Γιαννελάκη. Μια εκπομπή που επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικο-πολιτικά (Ενημερωτικό Περιεχόμενο). Θα έχετε την ευκαιρία να ακούτε την εκπομπή σε επανάληψη κάθε Δευτέρα.

Κάθε Παρασκευή από τις 14.00 έως τις 15.00 θα ακούτε την εκπομπή “ Στα Άδυτα του Hip-Hop” με τον Νίκο Νεσερσιάν. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα Παρασκευή 24/11 και θα σας ενημερώνει για την Ηip- Hop μουσική. (Μουσικό Περιέχομενο)

Ακούς ραδιόφωνο, ακούς εσένα, ακούς από ΕΔΩ