Έχοντας λάβει υπόψιν πολλές αναφορές αλλά και πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία μας θέλουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω σύμφωνα και με τον εσωτερικό κανονισμό μας:

  1. Επίσημος συνεργάτης του Οργανισμού είναι αυτός ο οποίος αναγράφεται στο site μας στην ταυτότητα του ΕΟΕ στην διεύθυνση http://eoeresearch.org/eoellas. Οποιοσδήποτε άλλος που δεν υπάρχει στην λίστα των συνεργατών και αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος ή συνεργάτης του Οργανισμού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων.
  2. Οι διαπιστευμένοι συνεργάτες του Οργανισμού πραγματοποιούν τα ραντεβού τους στα γραφεία του Ερευνητικού Οργανισμού (http://eoeresearch.org/campus) και πουθενά αλλού, πόσο μάλλον για νέες συνεργασίες.
  3. Ο Οργανισμός έχει στο δυναμικό του δημοσιογράφους οι οποίου ανήκουν σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις (ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΜΘ,ΕΔΗΠΗΤ κλπ), παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζει και συμμετέχει σε καμία διένεξη, απεργία κλπ που προέρχεται από οποιοδήποτε συνδικαλιστικό φορέα.
  4. Οποιαδήποτε παραγωγή (τηλεοπτική/κινηματογραφική/γραφιστική/ηχητική/αρθογραφική) του Οργανισμού απαγορεύεται ρητά να αναρτηθεί χωρίς την αναφορά της πηγής από τον σύνδεσμο και μόνο που παρέχει ο Οργανισμός. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με γραπτή άδεια που φέρει σφραγίδα και υπογραφή από την διοίκηση του ΕΟΕ. Η παράβλεψη όλων των παραπάνω επιφέρουν νομικές κυρώσεις και νομική διαφύλαξη της δουλειάς μας.
  5. Οι απόψεις των συνεργατών του Οργανισμού που αναρτώνται ή λέγονται από τους ίδιους, πέραν από τα μέσα του Οργανισμού, είναι προσωπικές και δεν έχουν καμία ταύτιση με τις απόψεις του ίδιου του ΕΟΕ.

Εκ της διευθύνσεως