Το συγκρότημα Oasis έχει διαλυθεί από το 2009 όταν τα αδέρφια Γκάλαχερ ξεκίνησαν μια κόντρα μεταξύ τους που υπάρχει μέχρι και σήμερα. Σημάδια όμως έδειξαν ότι η σχέσης τους ενδέχεται να βελτιωθεί.

Μετά τη σύγκρουση τους το συγκρότημα διαλύθηκε και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του σχετικά με την καριέρα τους και τη ζωή τους. Ωστόσο, μετά από εννιά χρόνια ο τραγουδιστής Λάιαμ Γκάλαχερ εκφράζει την επιθυμία του να συμφιλιωθεί με τον αδερφό του μέσω ανάρτησης του στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Γη καλεί Νόελ…σε συγχωρώ, έλα τώρα να τα ξαναβρούν οι BIG (Oasis)». Αν και εξέφρασε δημόσια αυτήν την επιθυμία, ο αδερφός του δεν ανταποκρίθηκε και ο Λάιαμ δημοσίευσε: «Θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ήταν μέχρι σήμερα.»

Παλαιότερα ο Νόελ είχε δηλώσει δημόσια σε συνέντευξη του ότι δεν θα συνυπάρξει μουσικά με τον αδερφό του ποτέ. Κάτι που όπως φαίνεται από τα δεδομένα επιβεβαιώνεται. Το συγκρότημα Oasis είχε μια μεγάλη επιτυχία μέχρι να διαλυθεί από τα αδέρφια και να ακολουθήσει ο καθένας τη δική του καριέρα.

Δήμητρα Τάγκα, Δημοσιογράφος